Skaffa bostad och lägenhet i Varberg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Varberg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Varberg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Varberg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Halland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Varberg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Varberg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Varberg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Varberg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Varberg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Varberg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Varberg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Apelviken
Sanatoriev. 4
432 53 Varberg


Fastighetsbyrån
Kungsg. 18
432 41 VARBERG


Hans Lillhage Konsult AB
Tranebergsg. 48 A
432 43 VARBERG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
432 44 Varberg


Madbo Fastighetsförvaltning AB
Kardanv. 21
432 32 VARBERG


Mäklarhuset i Varberg
Ö. Långg. 51 A
432 41 VARBERG


Mäklarringen
Borgmästareg. 23
432 41 VARBERG


Peab
Kardanv. 8
432 32 VARBERG


Riksbyggen
Borgmästareg. 2
432 41 VARBERG


SkandiaMäklarna
Bäckg. 36
432 44 Varberg


Smedjan Beds
Kärra Byg. 1
432 95 Varberg


Tage & Söner i Varberg AB
Cylinderv. 15
432 32 VARBERG


Tulvit Fastigheter AB
Härdg. 26
432 32 VARBERG


Ullsaxen Varberg Bostads AB
Birger Svenssons v. 40
432 40 Varberg


Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
Ö. Vallg. 38
432 41 VARBERG


Varbergs Bostads AB
Kungsg. 9
432 41 VARBERG


Varbergs Fastighets AB
0340 - 855 58


Annons:

Lägenhetsinfo om Varberg

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Varberg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Varberg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Varberg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Varberg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Halland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Varberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.