Skaffa bostad och lägenhet i Kungsbacka

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kungsbacka så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kungsbacka. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kungsbacka kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Halland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kungsbacka.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kungsbacka finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kungsbacka. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kungsbacka. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kungsbacka kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kungsbacka som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kungsbacka. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alania Förvaltning AB
S. Torgg. 18
434 30 Kungsbacka


Aranäs AB
Borgmästareg. 5
434 32 Kungsbacka


Bjurfors Kungsbacka/Onsala
Västerg. 8
434 30 Kungsbacka


Bostadsföreningen Sjöallén AB
Sjöallén 8 B
434 31 KUNGSBACKA


Bostadsrättsföreningen Signeskulle
Hälsogränden 20
434 32 Kungsbacka


EKSTA Bostads AB
Hammargårdsv. 14
434 98 Kungsbacka


GÖAB
Dalav. 144
434 99 KUNGSBACKA


HSB Brf Rosen HSB Gbg
Roseng. 70
434 43 Kungsbacka


SkandiaMäklarna
Vallg. 2
434 30 Kungsbacka


Trollängen Bostads AB
Björkrisv. 36
434 60 KUNGSBACKA


Värderingsdata AB
N. Torgg. 1
434 30 Kungsbacka

Annons:

Lägenhetsinfo om Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kungsbacka

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kungsbacka. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kungsbacka innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kungsbacka eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Halland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kungsbacka.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.