Skaffa bostad och lägenhet i Halmstad

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Halmstad så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Halmstad. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Halmstad kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Halland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Halmstad.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Halmstad finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Halmstad. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Halmstad. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Halmstad kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Halmstad som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Halmstad. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Akelius Bobutik
Bredg. 1
302 45 Halmstad


BoViva Halmstad
Kungsg. 37
302 27 Halmstad


ERA Larssons Fastighetsförmedling
Brog. 48
302 95 HALMSTAD


Fastighetsbyrån en del av Swedbank
Storg. 8
302 43 Halmstad


HSB förvaltning
Linjeg. 3 A
302 50 Halmstad


Hageberg Concrete Art AB
Flygsandsv. 25
302 70 Halmstad


Halmstads Fastighets AB
Fredrik Ströms g. 6
302 46 HALMSTAD


Hotell Söderkaj
Södra v. 3
302 38 Halmstad


Jansson Mark AB
Gustaf Janssons v. 3
302 91 HALMSTAD


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
N. Station
302 96 Halmstad


Mäklarhuset Halmstad
Klammerdammsg. 19
302 42 HALMSTAD


Peab
Svetsareg. 8
302 50 Halmstad


Renghammar MäklarKonsult
Köpmansg. 25
302 42 HALMSTAD


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Rikshem BoViva Halmstad
Kungsg. 37
302 27 Halmstad


Skandiamäklarna
Storg. 2
302 43 Halmstad


Svensk Fastighetsförmedling AB
Skolg. 2
302 32 Halmstad


Wennerholms Fastighetsförmedling
Kungsv. 35
302 70 Halmstad


Willhem Halmstad
Nyhems Torg
302 49 Halmstad

Annons:

Lägenhetsinfo om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Halmstad

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Halmstad. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Halmstad innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Halmstad eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Halland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Halmstad.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.