Skaffa bostad och lägenhet i Hudiksvall

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Hudiksvall så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Hudiksvall. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Hudiksvall kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Gävleborg.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Hudiksvall.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Hudiksvall finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Hudiksvall. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Hudiksvall. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Hudiksvall kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Hudiksvall som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Hudiksvall. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Ahnfeldt, Jan
Bergfotsv. 6
824 52 Hudiksvall


HSB Södra Norrland
Fiskebyv. 4 B
824 51 HUDIKSVALL


Hanebo Fastighets AB
Lotsg. 10
824 52 Hudiksvall


Huvudvik Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 34
824 30 Hudiksvall


Mäklarhuset i Hudiksvall AB
Storg. 29
824 30 Hudiksvall


Peab
08 - 623 68 00Rummelkullen Förvaltning AB
Sjötullsg. 8
824 50 Hudiksvall


Scherdin Konsult AB
Ullsättersvägen 21 B
824 34 Hudiksvall


Strid AB, K J
Brunnsg. 1 C
824 52 Hudiksvall

Annons:

Lägenhetsinfo om Hudiksvall

Hudiksvall är en tätort och centralort i Hudiksvalls kommun i Hälsingland, Gävleborgs län. Hudiksvall ligger längs kusten, längst inne i Hudiksvallsfjärden, vid E4 cirka 80 km söder om Sundsvall och cirka 130 km norr om Gävle.

Yta: 1 007,79 hektar
Invånarantal: 15015, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Hudiksvall

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Hudiksvall. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Hudiksvall innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Hudiksvall eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Gävleborg. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Hudiksvall.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.