Skaffa bostad och lägenhet i Gävle

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Gävle så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Gävle. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Gävle kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Gävleborg.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Gävle.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Gävle finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Gävle. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Gävle. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Gävle kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Gävle som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Gävle. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Concordia Fastigheten
Ö. Islandsg. 27
802 80 GÄVLE


Fagergrens Fastighetsbyrå AB
N. Slottsg. 3
803 20 Gävle


Fastighetsbyrån Gävle
Nyg. 27
803 20 Gävle


Gavlegårdarna, AB
Utanvindsv. 1
802 57 GÄVLE


Gävlehem AB
Lerduvev. 7 J
802 64 GÄVLE


HSB Södra Norrland
Ö. Hantverkarg. 64
803 10 GÄVLE


Hamrånge Fönsterputs
Björntomsv. 19
805 96 GÄVLE


Peab
Utmarksv. 15
802 91 GÄVLE


Riksbyggen
Strömsbrov. 31
803 09 GÄVLE


Svedinger Fastigheter AB
N. Kopparslagarg. 18
803 11 Gävle


Svensk Fastighetsförmedling
Nyg. 29
803 11 Gävle

Annons:

Lägenhetsinfo om Gävle

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Gävle

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Gävle. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Gävle innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Gävle eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Gävleborg. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Gävle.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.