Skaffa bostad och lägenhet i Mora

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Mora så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Mora. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Mora kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Dalarna.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Mora.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Mora finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Mora. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Mora. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Mora kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Mora som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Mora. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Inredningsmasarna AB
Hovv. 8
792 37 MORA


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Morag. 4
792 30 Mora


Morastrand AB
Brudtallsv. 3
792 32 Mora


Mossbäcks Förvaltning I Mora, AB
Älvg. 36
792 32 Mora


PEO Jansson Fastighets AB
Hovv. 8
792 37 MORA


Peab
Önav. 4
792 32 Mora


Svensk Fastighetsförmedling i Mora
Fridhemsg. 1
792 30 Mora

Annons:

Lägenhetsinfo om Mora

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Mora

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Mora. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Mora innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Mora eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Dalarna. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Mora.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.