Skaffa bostad och lägenhet i Ludvika

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ludvika så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ludvika. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ludvika kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Dalarna.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ludvika.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ludvika finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ludvika. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ludvika. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ludvika kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ludvika som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ludvika. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bostadsrättsföreningen Violstigen
Violstigen 1
771 43 Ludvika


Farstukvisten AB
Knipes v. 1
771 50 Ludvika


Fäbobacken, AB
Tre Krokars g. 19
771 41 Ludvika


Kopparleden AB
Carlav. 21
771 30 Ludvika


LRM Fastigheter AB
073 - 180 08 78LudvikaHem
Carlav. 2
771 30 Ludvika


Villaägareföreningen Ludvika - Smedjebacken
Krusbärsgården 2
771 40 LUDVIKA

Annons:

Lägenhetsinfo om Ludvika

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ludvika

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ludvika. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ludvika innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ludvika eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Dalarna. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ludvika.