Skaffa bostad och lägenhet i Borlänge

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Borlänge så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Borlänge. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Borlänge kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Dalarna.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Borlänge.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Borlänge finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Borlänge. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Borlänge. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Borlänge kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Borlänge som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Borlänge. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Stora Tunabyggen
Utanforsgränd 2
784 44 BORLÄNGE


Bostadsrättsföreningen Hagahus
Engelbrektsg. 15 B
784 31 BORLÄNGE


Bostadsrättsföreningen Örjansgården
Sockenv. 144
784 36 Borlänge


Bullermyren
Allfarv. 63
784 42 BORLÄNGE


Carl Birgers Fastighets AB
Målareg. 5
784 33 BORLÄNGE


Dalecarlia Fastighets AB
Borganäsv. 18
784 33 BORLÄNGE


Dalecarlia Fastighets AB
Walling. 23
784 34 Borlänge


Din kiropraktor i Dalarna AB
Sveag. 15
784 33 BORLÄNGE


ERA Dala Fastighetsförmedling AB
Walling. 31
784 33 BORLÄNGE


EnglundsBostäder AB
Forskarg. 3
781 70 BORLÄNGE


Fastighetsmästaren
Pelles Krok 3
784 37 BORLÄNGE


HSB Dalarna
Sveag. 5
784 33 BORLÄNGE


Jakobsgårdarna
Jaxtorget 9
784 53 BORLÄNGE


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Häradsv. 18
784 34 Borlänge


Masmästaren Fastigheter
Stationsg. 16
784 33 BORLÄNGE


Peab
Maskinistg. 8
781 70 BORLÄNGE


Riksbyggen
Stenhålsg. 10
784 44 BORLÄNGE


Tjärna Centrum
Jan Ers g. 1
784 51 BORLÄNGE

Annons:

Lägenhetsinfo om Borlänge

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Borlänge

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Borlänge. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Borlänge innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Borlänge eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Dalarna. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Borlänge.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.