Skaffa bostad och lägenhet i Sölvesborg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sölvesborg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sölvesborg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sölvesborg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Blekinge.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sölvesborg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sölvesborg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sölvesborg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sölvesborg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sölvesborg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sölvesborg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sölvesborg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

HSB Sydost Ek För
Ö. Storg. 15 A
294 31 SÖLVESBORG


JKF i Sölvesborg AB
Nabbav. 42
294 36 Sölvesborg


Mpfast AB
Dungev. 4
294 37 SÖLVESBORG


Riksbyggens Brf Sölvesborgshus Nr 1
Ö. Storg. 18
294 31 SÖLVESBORG


Segre, Jan-Erik
Stortorget 9
294 31 SÖLVESBORG


Säljfast AB
Knutsängsv. 45
294 74 Sölvesborg


Säljfast AB
Kämpaslättsv. 1
294 77 SÖLVESBORG


Sölvesborgshem AB
Stortorget 1
294 31 SÖLVESBORG

Annons:

Lägenhetsinfo om Sölvesborg

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sölvesborg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sölvesborg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sölvesborg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sölvesborg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Blekinge. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sölvesborg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.