Skaffa bostad och lägenhet i Ronneby

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ronneby så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 9 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ronneby. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ronneby kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Blekinge.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ronneby.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ronneby finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ronneby. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ronneby. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ronneby kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ronneby som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ronneby. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Emaljen AB
Trafikplats Ronneby Norr
372 39 RONNEBY


Fastighets AB Flamingon
Strandg. 8
372 30 Ronneby


Fastighetsbyrån
Karlskronag. 15
372 30 Ronneby


Kj Bostäder AB
Nässelv. 7
372 39 RONNEBY


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 11
372 30 Ronneby


Ohrstedt Fastighets AB
Skärgårdsv. 35
372 97 RONNEBY


Ronneby Cityhotell AB
Järnvägsg. 11
372 37 RONNEBY


Ronnebyhus AB
Gångbrog. 3
372 37 RONNEBY


Sydostfastigheter Mäklarbyrå
Karlshamnsv. 1
372 31 RONNEBY

Annons:

Lägenhetsinfo om Ronneby

Ronneby är en tätort i Blekinge och centralort i Ronneby kommun i Blekinge län, belägen vid Ronnebyån och nära E22:an.

Yta: 774,95 hektar
Invånarantal: 12 029, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ronneby

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ronneby. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ronneby innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ronneby eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Blekinge. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ronneby.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.