Skaffa bostad och lägenhet i Karlskrona

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Karlskrona så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Karlskrona. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Karlskrona kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Blekinge.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Karlskrona.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Karlskrona finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Karlskrona. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Karlskrona. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Karlskrona kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Karlskrona som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Karlskrona. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Aldstens Fastighetsförmedling
Ronnebyg. 45
371 33 KARLSKRONA


CA Fastigheter AB
Ronnebyg. 49
371 34 Karlskrona


Fastighetsbyrån
Borgmästareg. 13
371 35 KARLSKRONA


Hans Åkesson Fastigheter
Kungsbrog. 5
371 31 KARLSKRONA


JOTAC
Chapmansplan 15
371 36 Karlskrona


Jotac Förvaltning AB
Chapmansplan 15
371 36 Karlskrona


Lindeberg Fastigheter
Borgmästarekajen 2
371 34 Karlskrona


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 10
371 34 Karlskrona


PBA Karlskrona Malmö AB
0455 - 33 71 25Peab
Blåportsg. 7 -A
371 42 KARLSKRONA


SkandiaMäklarna
Hantverkareg. 7
371 35 KARLSKRONA


Stay Hotel & Studio
Ronnebyg. 26
371 33 KARLSKRONA


TROSSÖ - WÄMÖ - PRIBO- JAFAST Fastigheter AB
Landbrog. 11
371 34 Karlskrona


Åkessons Fastigheter, Bengt
Konstapelsg. 19
371 35 KARLSKRONA

Annons:

Lägenhetsinfo om Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Karlskrona

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Karlskrona. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Karlskrona innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Karlskrona eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Blekinge. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Karlskrona.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.