Skaffa bostad och lägenhet i Karlshamn

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Karlshamn så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 15 olika) som du har att välja på för lägenhet i Karlshamn. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Karlshamn kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Blekinge.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Karlshamn.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Karlshamn finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Karlshamn. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Karlshamn. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Karlshamn kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Karlshamn som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Karlshamn. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

CarlshamnsMäklarna
Hamng. 6
374 35 KARLSHAMN


Cmd Invest AB
S. Fogdelyckeg. 32
374 36 Karlshamn


HSB Sydost Ek För
Vekerumsv. 1
374 32 Karlshamn


Hermanssonbolagen AB
Ronnebyg. 13
374 35 KARLSHAMN


Hyresgästföreningen
Drottningg. 86
374 38 Karlshamn


Idbergs Mäklarbyrå AB
Ågatan 28
374 38 Karlshamn


J N von Bergen & Son AB
Ronnebyg. 1
374 35 KARLSHAMN


Karlshamnsbostäder AB
Rådhusg. 28
374 36 Karlshamn


Matz Ekberg
Christopher Schrödersg. 2 B
374 36 Karlshamn


Mäklarhuset Blekinge AB
Kungsg. 44
374 36 Karlshamn


Peab
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


Riksbyggen
Prästslättsv. 6
374 40 KARLSHAMN


Strandbergs Fastigheter AB
Stadsportsg. 12
374 38 Karlshamn


Sölvegårds Fastigheter AB
Varvsg. 6
374 35 KARLSHAMN


Trensum Förvaltning AB
Nyemöllev. 12
374 32 Karlshamn

Annons:

Lägenhetsinfo om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Karlshamn

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Karlshamn. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Karlshamn innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Karlshamn eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Blekinge. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Karlshamn.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.